Aktivitet 5
Rally-show
På Linnegrøvan blir det et forrykende Rally-show med Try og Frustøl Rallyteam. Pål Try og Svein Frustøl stiller med hver sin blodtrimmede rallybil, som blir stilt ut i deres depot-område på Linnegrøvan.

Teamet vil også ha med seg noen cross-carts og publikum vil få muligheten til å kikke nærmere på disse bilene og gjerne prøvesitte for å kjenne på følelsen. Try og Frustøl kommer til å kjøre litt oppvisning rundt bygget til Aamodt VVS i forkant av sykkelrittet som skal arrangeres samme dag.

Søndag 17. juni vil det bli mulig å prøve seg i denne klatreruten, men pga høyt fokus på sikkerhet, vil det bli begrenset med antall plasser denne dagen. Mulighet for påmelding kommer her om ikke lenge. Følg med !

Publikum har mulighet til å sikre seg en kartleserplass i en av bilene. Informasjon om dette vil bli publisert i løpet av kort tid. Det blir også oppvisning og kjøring med crosscart.

I depot-området blir det også rigget opp en helt ny kjøresimulator, hvor publikum får sjansen til prøve seg som fører av Pål Try sin rallybil, men da i helt trygge omgivelser, på flere storskjermer som er montert i et eget telt.

Sted: Linnegrøvan
Klokka: 14:15