Aktivitet 5
Ola-Bil-løp
Bli med og lag din egen Olabil ! Nå vil vi at du skal lage din egen Olabil og stille på startstreken under Hei til Hav, for å teste ut fart og konkurranseinstinkt.

I Hagebrotveien, like bak Porsmyr Gård, vil vi under Hei til Hav, den 11. juni, arrangere et Olabil-løp, som alle kan delta på. Bygg din egen bil, gjerne av gjenbruksmaterialer du f.eks finner på gjenvinningsstasjonen og still til start.

I Søgne og Greipstad Sparebank`s filialer, både på Tangvall og Nodeland, kan de 40 første som går innom, få med seg et komplett hjulsett og byggetegninger til hvordan du lettest kan bygge en skikkelig Olabil.

Husk på at bilen MÅ ha skikkelige bremser og du må ha på deg hjelm og hansker når du stiller til start. Møt opp på Porsmyr klokken 12.00 , for registrering og testing av løypa. Vi starter innledende runder klokken 13.00.

Rallyførerne Pål Try og Svein Frustøl skal også stille i egenbygde Olabiler og se hvem av de som er raskest. De tar også med seg rallybilene sine, slik at du kan få kikke inni en ordentlig rallybil.

Vi gleder oss til å se deg på startstreken i Hei til Hav Grand Prix !
Sted: Ned Hagebråtveien